Tevékenységeink

Tevékenységeink

Nézzük sorba mihez is értünk és hogyan végezzük munkánkat!

Tevékenységeink

Gépi földmunka:

Gépparkunknak köszönhetően, lásd a "Gépparkunk" menüpont, képesek vagyunk komplex földmunka és a hozzá kapcsolódó tevékenységek végzésére. Válalkozunk közműépítésre, épületbontásra, törmelék eltakarításra, tereprendezésre. Mélyépítés területén alapok, szuterének és pincék kiásására.

Ipari öntözőrendszerek, víztározók:

Bátran mondhatjuk, amennyiben esőztető vagy csepegtető öntözésre, víztározóra, vagy egyszerűen csak tanácsra van szüksége bizalommal forduljon hozzánk. Tapasztalatunk és szakképesítésünk alapján vállaljuk komplex magán- és ipari öntözőrendszerek kivitelezését. Ne várjon az esőre, minden körülmények között biztosítsa növényeinek, ipari technológiájának biztos vízellátást.

Ipari betonfelületek, dísz és térburkolatok építése:

Minden tipusú térburkolat építés alapja a megfelelő mélységben és rétegsorrenddel és tömörséggel kialakított alapozás, ezen követelmények betartása eredményezi, hogy hosszú távon a burkoló felület egyenletes, tartós és a burkoló elemek a valódi szépségükkel jelenjenek meg, funkciójuknak megfelelően biztosítsák a tartós használatot.

Sintár Bt. Ipari betonfelületek, térburkolatok

Diszkertek komplett építése, gyepszőnyeg terítés, parkosítás:

Minden tipusú épület megépítését követő kérdés, hogy hogyan is alakítsuk ki az épületet körülvevő szabad teret, hogyan hasznosítsuk és milyen stílusban díszítsük.

Magasépítés:

A mélyépítés során szerzett tudást kamatoztatva a magas építést is elvégezzük, így az alapoktól egészen a tetőig számíthat ránk.